Βλάχικο και Μπεκάρι πρώτο δεκαπενθήμερο Οκτωβρίου, Αγιωργίτικο τέλος Σεπτεμβρίου
Προζυμωτική κρυοεκχύλιση της σταφυλομάζας σε χαμηλή θερμοκρασία 8h στους 10º C. Προσθήκη επιλεγμένου μύκητα για την έναρξη της αλκοολικής ζύμωσης. Οι ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά και στο τέλος γίνεται το τελικό χαρμάνι, το οποίο ωριμάζει σε ανοξείδωτες δεξαμενές πριν εμφιαλωθεί.
Βαθύ πορφυρό χρώμα. Έντονα αρώματα από ώριμα κόκκινα φρούτα, άγρια μούρα και κεράσια. Η ισορροπία των τανινών δίνει μια βελούδινη γεύση στο στόμα και τα υπολοιπόμενα, αζύμωτα σάκχαρα μια απαλή και γλυκιά επίγευση.